

Piętrowy tort okolicznościowy udekorowany kokosowymi makaronikami francuskimi, złotymi kulami, suszonymi pączkami róży oraz gałązkami ruskusa. Na bokach znajduje się drip z białej czekolady. Dopełnienie aranżacji stanowi złoty topper z efektem lustra. Ilość porcji: 24-30.
Piętrowy tort okolicznościowy. Dolna część o średnicy 24 cm (16-20 porcji), górna część o średnicy 16 cm (8-10 porcji). Kompozycja smakowa tworzona jest według preferencji klienta (można wybrać 4 różne smaki). Forma każdej części tortu jest tradycyjna - trzy krążki delikatnego, nasączonego ponczem biszkoptu, wypełnione dwiema warstwami puszystej masy na bazie śmietany. Tort jest pokryty białą masą cukrową. Dekoracje pozostają standardowe jak na poglądowym zdjęciu. Należy wskazać model toppera umieszczanego na torcie. Nie ma możliwości umieszczenia dodatkowego napisu.
Zobacz także