TK17 - biała masa cukrowa
Tort okolicznościowy typu drip cake, udekorowany kokosowymi makaronikami francuskimi, złotymi różyczkami oraz kokosowymi i złotymi kulami. Dopełnienie dekoracji stanowi złoty topper.
Tort okolicznościowy, którego kompozycja smakowa tworzona jest według preferencji klienta. Forma tortu jest tradycyjna - trzy krążki delikatnego, nasączonego ponczem biszkoptu, wypełnione dwiema warstwami puszystej masy na bazie śmietany. Smak tortu należy skomponować wybierając dwie masy z pośród ponad dwudziestu proponowanych smaków oraz określając rodzaj biszkoptu. Tort będzie pokryty białą masą cukrową. Dekoracje pozostają standardowe jak na poglądowym zdjęciu. Należy wskazać model toppera umieszczanego na torcie. Wielkość tortu można dopasować do indywidualnych potrzeb od 16 do 25 porcji, wybierając rozmiar 24 cm lub 28cm. Nie ma możliwości umieszczenia dodatkowego napisu.